Holistic Pulsing zacht en effectief!

De zachte techniek Holistic Pulsing

Holistic pulsing is een techniek die bestaat uit het wiegen van het lichaam. Dit wiegen geeft u geborgenheid, veiligheid en troost. Daardoor ontstaat er ruimte om oud zeer los te kunnen laten. Door deze techniek zal er meer voelbaar zijn, wat er in u leeft.

De beweging die ik in gang zet door het pulsen resoneert door heel uw lijf. Ieder lijf resoneert anders waarbij ik kijk of de cliƫnt een snel of langzaam ritme heeft. U kunt zich voorstellen als ik te snel uw lichaam puls, dat dit niet prettig aanvoelt!
Wanneer ik veel moeite moet doen om het deel van uw lichaam in beweging te krijgen daar waar ik puls, dan zit daar een blokkade (emotie). Onder het moeizaam pulsen zal ik de thematiek benoemen van deze plek en laat u verder met rust. Om die blokkade weg te nemen zal ik een ander deel van uw lichaam pulsen om maar niet de strijd aan te gaan met deze blokkade.

Wanneer u de blokkade loslaat gaat dit vaak gepaard met diepe zuchten, gapen of huilen.

Holistic pulsing laat u ervaren dat u via vriendelijkheid en zachtheid kan genezen in plaats van er hard voor te moeten werken. Het continue ritme van het pulsen kan leiden tot een diepe meditatieve staat, kalmering van het zenuwstelsel en het stimuleert het loslaten van gifstoffen uit het lichaam.

Het is de meest zachte therapie in mijn behandeling maar zeker ook zeer effectief. Na de behandeling is het heel erg belangrijk om de weken er na, veel water te drinken. Dit in verband met het feit dat Holistic pulsing het ontgiften in uw lichaam wakker gemaakt heeft.