Over ons

Ik zal mijzelf even voorstellen, ik ben Jennifer Verhagen.  Jaren lang runde ik mijn eigen administratie kantoor maar in de zomer van 2016 moest voor mij het roer om. Ik had al 2 jaar geen plezier meer in mijn werk, terwijl de jaren daarvoor dit werk voor mij een veilige haven was. Ik had te maken met regels, structuur en controle.

Op een zomerse dag besloot ik een dag vrij te nemen en heerlijk in de tuin te ontspannen met het tijdschrift het Spiegelbeeld. Daar kwam het moment dat het roer omging. Ik las de advertentie van de opleiding Sensi therapie. Wauw ik las het, ik voelde het en de knop ging gelijk om.  Ik wil mensen helpen!

Bij de eerste dag van de opleiding was het gelijk een gevoel van thuiskomen. Allemaal gevoelige mensen om mij heen. Echt een heerlijke ervaring. De eerste les werd ons geleerd hoe je allergieën meet. Ter demonstratie gebruikte Kees mij om te laten zien hoe het meten werkt en daar kwam ook gelijk mijn thematiek/blokkade naar voren, allergisch voor tarwe (Jezelf laten zien zoals jij werkelijk ben). En dat heb ik jaren niet helemaal gedaan. Stel je voor dat ze me raar vinden!

De effectiviteit van Sensi werd mij al snel duidelijk. Bij les 4 leerde we Emotional Freedom Techniques. Een jonge dame van 20 was een oefenpersoon die al een aantal jaar erg last had van angsten! School was een probleem en sociale contacten waren er maar weinig. Met haar ben ik de EFT gaan toepassen. Voor haar was die dag een ommekeer in haar leven. Haar moeder stuurde mij binnen 5 minuten nadat ze thuis was gekomen al een berichtje met de woorden : ik weet niet wat je met haar gedaan heb, maar heb mijn dochter lang niet zo gezien. Ze straalde helemaal en vanaf die dag is haar leven weer vol sociale contacten en angst vrij!  En weet je wat! Zij is zo enthousiast over Sensi dat ik haar binnenkort nog wel deze opleiding zie doen.

Voor mij snijd deze opleiding aan twee kanten.  Je leert hoe je effectief iemand in balans kan zetten, blokkades weg neem en trauma’s te verwerken, maar door het te oefenen binnen de les werd ik zelf ook behandeld. Ik voelde steeds meer vrijheid, ruimte en vooral ontspanning. Mijn beperkende gedachte verdwenen  als sneeuw voor de zon en ging steeds sterker in mijn eigen kracht staan.

Vanaf het moment dat ik mijn diploma in ontvangst nam, heb ik mijn administratiekantoor op een heel laag pitje gezet en ben begonnen in mijn praktijk. De kracht van Sensi therapie is zo groot dat ik er alle vertrouwen in had om daar mee verder te gaan. En dat is wel gebleken! Ik heb al heel wat cliënten mogen helpen naar een beter, gezonder leven in balans.

Praktijk Jensitive

Markermeer 8

2993 PJ Barendrecht

E. info@praktijkjensitive.nl

W. www.praktijkjensitive.nl

T. 06-44995812