De basis van een gezond leven

De basis van een gezond leven

Broodje gezond

Voeding is gezond als het biologisch is.

Voeding is van essentieel belang voor een gezond lichaam, maar in het dagelijks leven voor vele een ondergeschikt kindje. We beseffen ons niet wat wij allemaal naar binnen werken en dat dit niet meewerkt aan een gezond leven.

Door de druk van het dagelijks leven hebben wij in de jaren behoorlijk wat concessies gedaan op onze manier van eten en wat we eten.

Het word tijd voor meer bewustwording in gezond voedsel.

Onze darmen worden ook wel onze tweede hersenen genoemd. Is deze niet optimaal, dan zal dat op heel veel vlakken in uw lichaam een negatieve impact hebben.

In ieder pakje zitten wel geraffineerde suikers of andere geur- en smaakstoffen verwerkt , of wat dacht u van voorgesneden groente!

Gebruik als je je lichaam lief heb, zoveel mogelijk biologische producten. Het lichaam loopt al in het dagelijks levenĀ  zoveel toxische schade op.

Gebruik verse groente, fruit en kruiden en uw lichaam zal u dankbaar zijn.

Beweging

Zorg iedere dag voor een half uurtje beweging. Het liefst in de buitenlucht.

Genieten

Geniet van het leven en leef nu! Niet in het verleden en ook niet in de toekomst. Natuurlijk mag je daar aan denken maar besef dat je leven NU aan de gang is.

En probeer ook eens bewust te worden van de pijn die u heeft. Wat zegt de pijn eigenlijk? In deze moderne wereld zijn we ondertussen gewend om medicijnen te nemen tegen de pijn. Maar pijn heeft u iets te vertellen. Ons lichaam is zo slim dat hij u aanwijzingen geeft om aan een probleem te werken. Het lichaam is tenslotte zelf genezend en onze gedachtes maken ons ziek.

Wat heeft u nog op te lossen met u zelf?

Ik zal u een voorbeeld geven!

Heeft u last van onderrug problematiek, denk dan is aan het volgende:

  • Heb ik problemen met een relatie?
  • Zijn er geld zorgen?
  • Vind ik mijn werk nog wel leuk?
  • En ook een hele belangrijke! Hoe staat het met mijn zelfvertrouwen?

De primaire basis behoeftes zitten genesteld in uw onderrug.

Wellicht na het lezen van dit stuk, denkt u mmmmhhhh mijn leven kan beter! Sensi therapie zou voor u een mooi begin van een mooier, gezonder en liefdevoller leven kunnen zijn.